neděle 4. května 2014

Od kdy pouštět dítě na diskotéku???

Luky řekl, že až bude Nikoletce 12 let, tak dostane preventivního zaracha až do 18 :-) Pak to zmírnil na to, že bude na diskotéky chodit s ní. No zatím se mu do toho moc nechce, protože dneska jsme byly bez něho.

Nikča s bratránkem Kubou a sestřenicemi Verčou a Vikynkou

Na diskotéku jsme šly poprvé, když Nikolce byly  2 roky a kousek. Ale tehdy se to vůbec nesetkalo s úspěchem. I když doma ráda tancovala, tak tady byla vylekaná (tmavý klub, hlasitá hudba...). Ještěže tam měla kamaráda Ondráška, se kterým rozhodla, že raději vyrazí na výlet na odrážedlech. Když jsme to potom zkusily znovu na podzim (2 a 3/4 roku), tak už byla spokojená, dováděla a tancovala.

Dnes byla nejmladší účastnicí sestřenka Viky a přes počáteční slzičky to zvládla na jedničku. Odhodila dudlík a ke konci už tancovala s celou grupou.

Jablonecký klub WOKO ve spolupráci s VIKÝŘEM
U nás dětské diskotéky pořáda středisko volného času Vikýř spolu s klubem Woko (ten je převážně určen pro dospělácké akce). Vstupné se platí jen za dítě 20 Kč a akce trvá dvě hodiny (což je úplně akorát).

Program:
- tancování a taneční soutěže
- malování, aby si děti daly trochu pauzu
- tancování v bublifukových bublinkách
- zpívání a přednes na mikrofon
- sezónní věcičky - maškarní apod.

Za vše děti dostávají drobné odměny (většinou sladké, ale taky odznáčky, ozdobné kolíčky apod.).

Nikča se nestyděla a vyrazila na podium. Když tam šla, tak říkala, že zazpívá o Pučmeloudovi z Včelích medvídků a takhle to dopadlo:



Akce se koná vždy poslední neděli v měsíci (s výjimkou prázdnin). 
 
V jednu chvíli Niki plakala, tak se ji Ondrášek snažil rozveselit :-)

Tak o této diskotéce je rozhodování zatím snadné, ale až jednou přijde Nikča, že chce na tu opravdovou a bez "křenů-rodičů", tak jsem na nás na oba zvědavá :-)


A co vy? Máte ve svém okolí, také podobnou zábavu? Pochlubte se.

Žádné komentáře:

Okomentovat